Internship assignment at Concapps

Van 1 februari tot 30 juni heb ik stage gelopen bij Concapps. Dit is een bedrijf gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Zij maken apps en websites voor verschillende branches. Als stageopdracht heb ik voor Concapps een redesign gemaakt voor het nieuwe onderdeel ‘persoonlijke inbox’ in het content management systeem dat zij ontwikkeld hebben en waar hun klanten mee werken. Ook heb ik mijn eigen app ontworpen voor mijn presentatie. Verder heb ik iconen en andere visualisaties gemaakt voor het nieuwe dochterbedrijf ‘Clickables’. In deze stage heb ik me vooral gefocust op UX/UI design en graphic design.


I did an internship at Concapps from 1st of February till the 30th of  June. This is a company based in ‘s-Hertogenbosch. They create apps and websites for different industries. As an internship assignment, I created a redesign for Concapps for the new ‘personal inbox’ component in the content management system that they developed and which their clients work with. I also designed my own app for my presentation and I created icons and other visualizations for the new subsidiary ‘Clickables’. In this internship I focused mainly on UX / UI design and graphic design.

Mijn uiteindelijke design is te zien via deze link: | My final design can be seen via this link: https://invis.io/J8CI61DZ2

Mijn design die ik heb getest met de pilot klanten is te zien via deze link: | My design I used for testing with clients can be seen via this link: https://invis.io/VAC70S1R9

Mock-up opdrachten concapps4

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *